Corona

Corona treft ons allemaal. Wij begrijpen dat dit voor iedereen de nodige problemen met zich mee brengt en angst veroorzaakt. Wij merken dat er nog steeds behoefte is aan het maken van afspraken. De behoefte aan woningen en dus ook keukens, die blijft. Vooruit denken is nog steeds iets wat onze klanten blijken te doen. Onze oplossing is dat veel via de mail en telefonisch uitgevoerd kan worden.

Een bezoek aan onze showroom is ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gewoon mogelijk.

i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Corona virus is onze vestiging in Leiderdorp tijdelijk gesloten.

Onze medewerkers in de filialen Amsterdam Westpoort en Leiderdorp staan ook in deze tijden graag voor u klaar!

Hierbij zullen wij de adviezen van de overheid en RIVM nadrukkelijk opvolgen en bijschaven conform de laatste ontwikkelingen. Persoonlijk contact wordt hierbij vermeden en houden wij op zijn minst 1,5 meter afstand van elkaar en tijdens de presentaties met de afspraken zullen wij met een extra computerscherm de afstand zelfs groter (3 meter) maken.

Wij bieden in deze tijden ook de mogelijkheid om telefonisch of per mail u te helpen. Zo kunt u er dus ook voor kiezen om uw droomkeuken te realiseren zonder hiervoor fysiek naar de showroom te hoeven komen.

Indien u een afspraak in de showroom heeft gemaakt en ervaart u toch symptomen dan vragen wij u dit vanzelfsprekend op voorhand aan te geven. Wij zullen dan met een passende oplossing komen om besmettingsgevaar tegen te gaan.

Hieronder puntsgewijs beschreven hoe wij u op afstand verder kunnen helpen:
1. U neemt telefonisch contact met ons op
2. U geeft ons aan wat uw wensen zijn.
3. We geven aan wat we van u nodig hebben om voor u aan de slag te gaan. Denk u hierbij aan de maten en foto’s van de ruimte. Wat ons hierbij ook zeker helpt zijn impressiefoto’s wat u aanspreekt.
4. U levert de benodigde stukken per mail aan ons aan.
5. Wij gaan voor u aan de slag en bellen u indien nodig.
6. U ontvangt van ons het 3D ontwerp en offerte per mail.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk mensen te kunnen blijven helpen. Corona zal tijdelijk heel veel van ons vragen maar zal gelukkig en hopelijk snel ook weer verdwijnen. Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en mocht u vragen hebben neem dan contact op met een van onze filialen.