Referenties

We hebben het vervangende onderdeel van Smeg ontvangen en het werkt nu goed. Ook hebben we zelf een bestekbak gekocht zodat de keuken nu helemaal klaar is! We genieten er elke dag van en hij is echt prachtig geworden. Als jullie meer fotot’s nodig hebben, laat me weten!

Heel veel dank voor alles!


Waw wat een mooie showroom en enthousiaste mensen! Prachtige keukens en een leuke ervaring We zijn erg goed geholpen. Ze hebben het blad zelfs in de fik gestoken! Bijzonder... We komen zeker terug wanneer wij de maten hebben. Langman


Een showroom die anders is dan alle andere die wij hebben bezocht! Ruimtelijk en overzichtelijk. Prettig en zeer informatief geholpen door kundig personeel, zeker een aanrader om een bezoekje te brengen aan Citee als je op zoek bent naar een keuken van deze tijd. Willemijn.


Wij willen Citee Keukens bedanken voor onze prachtige keuken! Van de showroom tot de montage; alles was top! Goede service, behulpzaam en de topkwaliteit, en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wij willen in het bijzonder de mannen van het montagetram bedanken. Het was niet makkelijk in onze woning en de mannen hebben keihard gewerkt en een topprestatie geleverd.


Geweldige service ik ben super blij met mijn keuken en wat een aardige leuke mensen werken hier bij dit bedrijf!!! Bedankt allemaal!!! Lotte Graanboom


Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Citee keukens en zijn super tevreden! Keuken is van een prima kwaliteit en de monteurs zijn hard werken de mannen die het niet erg vinden om een paar uurtjes langer door te gaan om te zorgen dat de keuken helemaal af is. Aanrader!


Toen ik voor het eerst de showroom instapte, dacht ik meteen hier ga ik slagen! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en vonden de samenwerking/ communicatie ook prima!


I was impressed by how professional and client-facing the staff was! The whole process, starting from sketching the kitchen all the way to getting it delivered, was run very carefully and according to all our agreements. Fully satisfied with the attitude and the end result. Thank you guys!


In de laatste dagen van Augustus 2018 heeft Citee keukens bij ons een keuken van het type Drome naar volle tevredenheid geplaatst. Bij ons eerste bezoek aan Citee keukens hebben we onze gewenste opstelling volledig op papier gezet. Na een paar nachtjes slapen hebben we nog wat apparaten veranderd, om vervolgens 3 offertes verder onze handtekening te zetten onder onze droomkeuken. Na het inmeten door Citee keukens zelf was het eind Augustus dan zo ver. De keuken kon geplaatst worden. Voor dit klusje hadden de monteurs uiteindelijk iets meer als 2 dagen nodig. En het resultaat mag er wezen. De keuken maakt al onze wensen helemaal waar. Een keuken uitzoeken, kopen, en plaatsen is een project welke zelden zonder slag of stoot gaat. Ook bij ons was dit het geval. Bij Citee keukens is men niet alleen enorm vriendelijk en kundig. Ze zijn ook bereid dat stapje extra te doen. In onze ervaring is bij hun de klant nog koning. Ze denken in uitdagingen en zoeken naar de beste oplossing voor ons! Bedankt voor de fijne samenwerking. Johan & Anita


Very dedicated and passionate team going the extra mile in finding the right solution for the customer. We spend hours in their showroom, discussing & weighing options - always a warm welcome and good atmosphere. The end result is something we are very happy with making the kitchen to a center piece in our house. Recommendable!


M`n keuken zit er nu 3 maanden in en ik ben er erg blij mee. Modern en strak. Er is goed met ons meegedacht bij het maken van het ontwerp van de keuken. Ook over de plaatsing en de service ben ik erg tevreden!


De keuken is echt geweldig geworden! Een hele luxe mooie uitstraling en het keukenblad is inderdaad onverwoestbaar;-). Het was geen makkelijke puzzel om onze keuken te bedenken maar uiteindelijk is het gelukt met elkaar en paste alles ook keurig. De plaatsing ging heel soepel en zeer attent. Verbeterpunten in mijn ogen is dat ik het jammer en een gemiste kans vind dat jezelf de loodgieter en electricien moet regelen voor oa de afzuigkap. Dit heeft uiteindelijk best een hoop regelwerk en een hoge factuur opgeleverd. Mijn tip: vind een zzp ‘er die je er als optie bij kan offreren!


Rebecca heeft ons uitstekend geholpen bij het eerste ontwerp voor onze nieuwe keuken. Zeer professioneel, lief en geduldig en met veel kennis over materialen en maatvoering. Ze denkt mee en gaf handige tips maar dringt niets op, dat vonden we heel prettig. Je nieuwe keuken tot leven zien komen in 3d op het scherm werkt ook enthousiasmerend. We zijn heel blij en verrast met het resultaat en hopen snel de keuken daadwerkelijk te realiseren.


Beste Citee, Wat zijn wij blij met onze keuken. Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen. Een mooi product dat is opgebouwd uit zeer hoogwaardige materialen. Nogmaals dank voor dit juweeltje van een keuken!!!!!! Met vriendelijke groet Fam Bensdorp.


Complimenten aan Citee; een prachtig product en een hele goede service. Ipv ons een keuken aansmeren werd alles in het werk gesteld om te begrijpen wat we wilden hebben en ook wat we er voor over hadden. Uiterst plezierig en professioneel.


Inmiddels genieten we al een paar weken van onze nieuwe keuken. We vinden hem prachtig en in dagelijks gebruik voel je de kwaliteit van de materialen. En dat voor echt een goede prijs. Wat wij als heel positief hebben ervaren, is dat je merkt dat het hele team met veel aandacht echt zijn best doet om een mooi product af te leveren. Dank daarvoor! Sebastian


Wij zijn ongelooflijk blij met citee! Met een uitdagende klus om onze rijdende binnen buiten keuken te designen, en jullie zijn met ons dit aangegaan. Vanaf het moment dat we jullie showroom binnen liepen voelde het al goed! Warm, open, inspirerend ontvangst in jullie showroom en de kwaliteit en stijl van jullie keukens sprak ons meteen aan. Super snelle service en responsies. Binnen twee weken haden wij de ontwerpen en de planning op tafel liggen en waren alle beren op de weg veilig gesteld! Super snelle levering en de plaatsing van jullie mannen was echt precieze en vakwerk. Van 9u s ochtend tot de volgende dag 12 uur savonds non stop focus met een praaaachtig perfectionistisch resultaat. En het was ook nog eens gezellig! Daarnaast de nazorg die jullie leveren is subliem. Dank jullie wel dat jullie op ons zo goed geholpen hebben op onze spannende creatie!! ❤️


Wij zijn heel tevreden met onze mooie keuken en idem badmeubel van Citee. De mannen van de montage hebben perfect werk afgeleverd en beide erg netjes geplaatst. Vooral meneer Rudy is een echte vakman.


Wij zijn heel tevreden met onze mooie keuken en idem badmeubel van Citee. De mannen van de montage hebben perfect werk afgeleverd en beide erg netjes geplaatst. Vooral meneer Rudy is een echte vakman.


Wat ontzettend blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Citee. Mooie producten, vriendelijke medewerkers en goede service! Het is fijn dat er optimaal wordt meegedacht aan het tot stand komen van een droomkeuken. Daarnaast ook goed betaalbaar. Bedankt voor alles!